Reprise Die Donker in maart 2024!

14 november 2023

Muziektheatervoorstelling Die Donker komt terug in maart 2024! Mede dankzij een flinke donatie van de in Lent wonende Stefan van Collenburg zal de voorstelling over de kracht van creativiteit bij het bestrijden van depressies weer meerdere malen te zien zijn in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen.

Stefan kreeg in zijn eigen omgeving te maken met depressie en zelfdoding, en zet zich in om het taboe rondom deze psychische problemen te doorbreken. In 2022 ondernam hij een fietstocht naar Molveno in de Italiaanse Dolomieten, een tocht van 1.500 km met ruim 22.000 hoogtemeters. Via fondswerving van Stichting 113 heeft hij zo € 5.210,- bij elkaar gefietst. Dit bedrag stelt hij nu beschikbaar voor een reprise van de voorstelling ‘Die Donker’.

De reprise richt zich vooral op scholieren uit het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Op woensdag 6 maart 2024 zal er ook een publieke voorstelling gespeeld worden in Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen. Tickets daarvoor zijn vanaf nu te koop: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/die-donker. Wees er snel bij om Die Donker (nog) een keer mee te maken!